Om oss

Vi på g.o.v interiör AB har bedrivit golvläggningsarbeten sedan 40-talet på Gotland då under firma Parkettgolv vilket senare ombildades till aktiebolag och fick således namnet Parkettgolv AB. I samband med en flytt till större lokaler på österby-området i Visby 2006 så flyttades golv- & väggverksamheten över till det nystartade aktiebolaget g.o.v interiör AB. 

Tre generationer gotländska golvläggare

Parkettgolv startades av Gustav Håkansson och bedrev i huvudsak inläggning av stavparkettgolv. Senare tog hans son, Lars Håkansson, över driften utav företaget och hade som mest 21 anställda då verksamheten breddats till att gälla inläggning av de flesta förekommande golvmaterial.

I dagsläget drivs företaget av Lars son, Peter Håkansson, och numera hjälper g.o.v interiör sina kunder med de allra flesta uppgifter gällande både golv- och väggarbeten.

Samarbete

Sedan 2014 samarbetar g.o.v interiör nära tillsammans med Hebbe Golv & Snickeri. Företaget drivs av en f.d. anställd hos g.o.v interiör, Herbert Vermum. "Hebbe" besitter stor kunskap och en omfattande erfarenhet inom golvläggning och snickeriarbeten och kompletterar oss på ett alldeles utmärkt sätt!

Vår hemsida

2014 lanserade vi vår första hemsida under parollen "bättre sent än aldrig", i och med denna hemsida hoppas vi underlätta för våra kunder att finna information om oss och våra tjänster. Tidigt under 2015 fick sig hemsidan ett rejält ansiktslyft med ny design och mer lättnavigerad struktur. Peters son, Felix, är det som står för designen av hemsidan och sköter även administration av sidan. I och med Felix inblandning i hemsidan så är det numera fyra generationer Håkansson som varit delaktiga i företagets stolta historia.

Våra ansikten

Gustav Håkansson
Grundare

Lars Håkansson
Fd Ägare

Peter Håkansson
VD & Ägare

Herbert Vermum
Samarbetspartner